TERTÚLIA DEL 28-11-04

 

Després d'un llarg parèntesi estiuenc tornaren tenir lloc aquest mes les Tertulies que els membres de la Junta directiva de l'Associació Cultural Entre Tots i els seus convidats celebren a la Galeria Portals de Portals Nous cada quinze dies, els dissabtes a les 17.30.

Com ja sabeu, en aquest ambient relaxat, els assistents comenten els temes d'actualitat del municipi en tota llibertat i sense que hi hagi un ordre del dia estricte.

A la darrera, que es va fer el passat dia 28, el tema “estrella” va ser com és natural la crisis del pacte de govern municipal PP-UM a ran de la decisió d'UM de votar amb el grup municipal socialiste l'arxiu de la denúncia sobre les despeses de l'anterior batlessa després de la sentència absolútoria del jutge. Si bé els tertulians opinaren finalment que malgrat la gravetat del moment i les dures desqualificacions del batle al seu soci de govern el pacte no es rompria de moment, coincidiren en que la crisis deixarà sequëles, i més quan ja no fa molt ja es sentiren els qualificatius de “traidors” entre els socis. Segur que el tema serà encara al debat a la propera tertúlia del 11 de desembre.

A més d'això també es parlà d'altres temes com el de la I Mostra de Cuina que tengué tot el recolzament dels tertulians, comentant així mateix els lògics petits defectes d'aquesta primera celebració degut principalment a l'èxit de públic obtengut que per ventura no s'esperaven tant els organitzadors i que s'hauran de tenir en compte per a l'any que vé.

 

 

 
     ir a más noticias                                                                       volver a portada