El passat dia 11 de desembre tingué lloc com sempre a la Galeria Portals la darrera tertúlia de l'any 2004 abans de fer un parèntesi per a les Festes.

Com era d'esperar el tema principal de la tertúlia - per no dir gairebé l'únic ! – va ser la “bomba” informativa del dia : l'anunci sorprenent i inesperat del batle el dia anterior anunciant que l'equip de govern PP-UM demanaria al Consell Insular que no es requalifiqués la finca de Son Massot de Magaluf si el Ple convocat pel dilluns 13 no l'aceptava per unanimitat. Sabent que el PSOE ja havia anunciat fa temps la seva oposició al tema i que la Presidenta del CIM deixava la darrera paraula a l'Ajuntament, això volia dir que Son Massot ja no s'urbanitzaria.

Els tertulians també comentaren els articles publicats sobre el polèmic tema en els diaris locals al llarg dels darrers dies. L'article de El Mundo/El Dia de Baleares sobre el ja famós dinar a l'Hotel Mardevall, donant força detalls del mateix en el qual el diari informava que Pere Serra, President del Grup Serra, i Mª Antonia Munar pressionaren al Batle per autoritzar la urbanització, en preséncia del gendre de l'editor del diari Ultima Hora, Jesús Boyero, intermediari dels urbanitzadors, i del President del Govern, Jaume Matas.

També comentaren que aquesta sol.licitut de unanimitat podia servir de precedent per a futures decisions. Volia dir això que a partir d'ara es demanaria la unanimitat del Ple per a decisions urbanístiques importants ? S'aplicaria també en el cas de la decisió a prendre sobre el Parc Temàtic ? Una sèrie d'incògnites que plantejaven aquesta decisió sorprenent.

Els tertulians es separaren desitjant-se unes bones festes, a l'espera de trabar-se de ben nou l'any que ve !

 

 

 

 

 

 
     ir a más noticias                                                                       volver a portada