Tertúlia de 28 de març de 2004

El passat dissabte 28 de març es va celebrar la tertúlia d'entretots a la Galeria Portals

El tema centrsl de la tertúlia fou la pàgina web de entretots que està en fase de construcció i que es vol presentar el proper mes de maig. Els membres de la tertúlia varen debatre la configuració de la pàgina, la forma d'actualització i manteniment i es repartiren les diferents responsabilitats envers d'aquest tema.

Altres temes debatuts foren el resultat de les eleccions generals del 14 M i la influència que els desgraciats esdeveniments del 11 M tingueren sobre les esmentades eleccions. Es posaren de manifest les diferents sensibilitats que són presents a la tertúlia respecte de qüestions polítiques encara que tots coincidiren en que la gestió de la crisi per part del Govern del Sr Aznar va tenir una importància capital sobre la reacció ciutadana.

Pel que fa a la notícia publicada a El Mundo sobre el Parc Temàtic, es va comentar el tema i es va acordar que en una data propera, després de reunir la documentsació pertinenet sobre aqust assumpte, es confeccionarà un dossier que es col·locarà a la Web i, posteriorment, serà objecte d'una tertúlia monogràfica