Les tertúlies d'Entretots

 

Comenšarem fa 10 anys

Un debat permanent

Periodicitat i lloc de celebraciˇ

Tipus de tert˙lies

Com participar-hi

Informaciˇ dels temes debatuts

 

 

 

Comenšarem fa 10 anys

Des de final de l'any 2003, més concretament el quart trimestre, va començar la segona etapa d'unes tertúlies quinzenals de membres d'Entretots i persones convidades.

Aquesta nova etapa s'ha de considerar com la continuació de les tertúlies de Ca'n Caliu que varen iniciar-se ara fa uns deu anys


Un debat permanent

Aquestes tertúlies es configuren com a un debat permanent sobre temes relacionats amb el municipi de Calvià i altres temes d'actualitat.


Periodicitat i lloc de celebraciˇ

Com s'ha dit abans, les tertúlies es celebren normalment cada quinze dies, els dissabtes, des de les 17,30 fins a les 19;30 hores a la Galeria Portals, Benito Jerónio Feijoo 13, 07181 de Calvià, a l'entrada de Punta Portals


Tipus de tert˙lies

Les tertúlies han començat com a instrument d'Entretots per iniciar aquesta nova etapa però son vives i han d'anar evolucionant fins convertir-se en un instrument al servei de la societat civil de Calvià.

Per això es plantegen diverses modalitats:

  • Tertúlies generals . Sense cap tema concret de debat a les que es parla dels temes d'actualitat del municipi o de qualsevol altra que pugui afectar a Calvià. Són la majoria de les celebrades fins ara.
  • Tertúlies específiques . Són les que tenen com a objectiu principal el debat d'un tema concret d'especial rellevància com ara els Pressupostos Municipals, el Tot inclòs, el Parc Temàtic, etc.
 

Fins ara s'ha produït un debat sobre el Parc Temàtic i la seva conveniència, o no, pel municipi.

  • Tertúlies amb personatges convidats . Són tertúlies que es celebraran amb personatges destacats de la vida social, econòmica o política de Calvià o de les Illes Balears. S'anunciaran a la pàgina www.entretots.info per si alguna persona esta interessada en assistir-hi.
  • Taules rodones . Seran tertúlies de debat sobre temes concrets amb diversos personatges convidats a exposar les seves opinions. S'anunciaran a la pàgina www.entretots.info per si alguna persona esta interessada en assistir-hi.

Com participar-hi

Atès que el local és de reduïdes dimensions, és necessari tenir invitació per acudir a una de les tertúlies.

Els interessats poden demanar-les a entretots@entretots.info


Informaciˇ dels temes debatuts

Cada setmana es posaran a l'abast de tothom els temes debatuts a la tertúlia en forma de resum. Podeu consultar la informació prement sobre el títol de la tertúlia a la llista que figura en aquesta pàgina